Logo-ul organizației

Asociația MACAIA

Proiectele culturale și creația artistică independentă sunt o resursă capabilă de regenerare socială, mișcare din care poți face parte. Din 2010, Asociația MACAIA derulează programe și acțiuni cu impact social și cultural, atât la nivel local, cât și internațional. Sprijinul tău ar însemna solidarizarea cu artiști și lucrători culturali care propun viziuni, creații, colaborări și programe unde artele și cultura să contribuie la dezvoltarea societății.Activitatea Asociației este ghidată spre:- susținerea producției și creației artistice din sferele: art performance, teatru, dans contemporan, coregrafie, arte vizuale, artă cinematografică, art terapie, arte plastice, arte digitale, compoziție muzicală;-promovarea creațiilor și producțiilor artistice prin acțiuni și evenimente precum: turnee, expoziții, lansări, având în vedere grupuri țintă și categorii de public diverse, în special tineri și categorii largi socio-profesionale;- încurajarea creativității și transdisciplinarității; susținerea cercetării artistice din care să rezulte noi formate artistice, la intersecția dintre mai multe domenii (art performance, antropologie, teatru, dans contemporan, coregrafie, artă vizuală, artă cinematografică, biologie, etnologie, art terapie, arte plastice, noile media);- susținere educației culturale alternative, non-formale și a educației continue, respectiv organizarea activităților de formare și instruire profesională din domeniile tangente Asociației (cursuri, ateliere, mese rotunde, cu participare internă și internațională);- sprijinirea, prin cooperare, schimb de cunoștințe, transfer de expertiză și experimente lucrative, a dezvoltării sectorului cultural și artistic independent din țară, precum și a legăturilor și cooperării cu alte sectoare;- promovarea principiilor ecologice și de sustenabilitate și grijă față de mediu, inclusiv prin conceperea și implementarea de proiecte de valorificare artistică și culturală a acestor principii, acțiuni manifest, proiecte artistice cu componentă eco, inclusiv festivaluri eco;

Website:
www.plasticmemoriesirisipa.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular